Sådan vælger du den rigtige mascara til dine behov

Der findes mange forskellige mascaraer på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilken mascara der er den rigtige for dig. Her er et par tips, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige mascara til dine behov .

Først skal du overveje, hvilken type look du går efter. Er du på udkig efter noget naturligt, eller ønsker du at gå efter et mere dramatisk look? Dette vil hjælpe dig med at indsnævre dine muligheder.

Tænk derefter på formlen. Vil du have noget vandfast? Fyldegivende? Krøllende? Der findes mascaraer til alle mulige forskellige formål, så det er vigtigt at vide, hvad du leder efter.

Endelig skal du tage hensyn til dine egne vipper. Hvis du har korte vipper, kan du vælge en mascara med en forlængende formel. Hvis du har følsomme øjne, skal du kigge efter mascaraer, der er mærket “allergivenlig”.

Hvis du holder disse ting i tankerne, kan du finde den perfekte mascara til dine behov.

Hold altid øje med, hvor længe den mascara du køber holder. Hvis du bruger en for gammel mascara, kan du risikere irritation og betændelse ved dine øjne og vipper.

Sådan påfører du mascara for at få et naturligt look

Hvis du ønsker et mere naturligt look, kan du starte med at krølle dine vipper med en øjenvippebukker. Påfør derefter et lag mascara på dine øverste vipper og et andet lag på dine nederste vipper. Brug en let hånd, så du ikke ender med klumpede vipper. Du kan altid tilføje mere mascara, hvis du vil have et mere dramatisk look.

Fordelene ved et naturligt look, er at det passer til stort set alle begivenheder og lejligheder. Hvis du skal på arbejde, er det en nem måde at gøre mere ud af sig selv, men det passer mindst lige så godt til en sommerfest med venner og familie. Og det allerbedste ved, at det er naturligt, er at folk vil tro, at du slet ikke har noget makeup på. Desuden sørger du også selv for, at du stadig ligner dig selv, selvom du har en anelse makeup på. Man kan sige, at det bare fremhæver din skønhed, fremfor at ændre den.

Du kan også vælge at farve din vipper, hvis du ikke ønsker at påføre mascara hver dag for et naturligt look. Du kan få det gjort professionelt hos en frisør eller gøre det hjemmefra. Husk dog på, at du skal teste på forhånd, om du er allergisk overfor farven.